Mehmet Akif Ersoy İlkokulu
Yeşilova Mah. 439.Sokak No1 SOLHAN/BİNGÖL

VİZYON

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu olarak amacımız, başarılarıyla dikkatleri üzerinde toplayabilen, gurur kaynağı, nitelikli öğrenciler yetiştirmek; ortaya koymuş olduğu ürünle ülke gelişimine katkıda bulunan örnek bir kurum olmaktır.

MİSYON

Çağın gereklerine göre çağdaş eğitim-öğretim verilerek, bireylerin kendini geliştirmiş, ülkesine yararlı, sosyal, bilimsel, okuryazarlığa sahip, milli değerlere saygı geliştirmiş, Atatürk ilke ve inkılâpları ışığında cumhuriyetimizin sağlamış olduğu ulusal ve evrensel özellikleri benimsemiş Türkiye cumhuriyeti vatandaşı yetiştirmek.

Öğretim Şekli :Normal eğitim

Normal eğitim

08:30- 14:30

Servis yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl merkezine uzaklık: 52 Km´dır. Solhan ilçe merkezinin batısındadır. İlçe merkezine 2 km uzaklıkatadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Solhan ilçesinin kuzey batısında, D300 Karayolunun 200 metre kuzeyinde,Yeşilova Mah. Afet konutlarının sol üst köşesindedir.